Cautatorii comorii ascunse: un grup de oameni sapa fara incetare in nordul Greciei

Un grup de cetateni din Salonic și Serres a început să sape în mai multe puncte dintr-o regiune a Amphipolisului, in nordul Greciei, în căutarea unei “comori pierdute”, despre care se zvoneste ca ar fi ingropata in terenul din regiune, conform Greek Reporter.

În fiecare zi, excavatoarele mari trec prin satul mic al Amphipolisului, indreptandu-se spre domeniile în care comoara ar trebui să fie ascunsa. De fiecare dată când localnicii vad asta, pornesc discutii nesfârșite, facand diferite comentarii cu privire la “vânătoarea comorii pierdute”.

“Nu vor găsi nimic altceva, decât o cochilie goală”, spune majoritatea sătenilor, pretinzand ca nu exista nicio poveste a vreunei comori ascunse în regiunea lor.

Unii săteni au declarat pentru ANA-MPA că “vânătorii de comori nu sapa în unele zone marcate, cu copaci sau pietre mari. În schimb, sapa gropi imense, la întâmplare, de mare adâncime”. Cu toate acestea, vânătorii de comori continua cautarea comorii ascunse, fără a-si pierde speranta.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.