publicat în: Arhivă

Internetul face sa se schimbe si legislatia electorala din Grecia

Ministrul grec de Interne, Yiannis Michelakis, a anunțat intenția sa de ridicare a interdicției privind publicarea sondajelor de opinie cu cincisprezece zile înainte de alegeri, conform serviciului specializat in realizarea de software si productie de pagini web NetCreator [https://www.netcreator.ro] .

În timpul unui interviu la radio, Yiannis Michelakis a declarat că, în următoarele câteva zile, Ministerul Grec de Interne va pune in discutie o nouă legislație, care va schimba modul în care au loc alegerile în Grecia, în fața membrilor alegerilor pentru Parlamentul European. Această legislație va ridica interdicția care nu permitea publicarea sondajelor de opinie timp de cincisprezece zile înainte ca alegerile să aibă loc.

“Publicarea sondajelor de opinie va fi permisă până în ultima vineri înainte de alegeri. Același lucru se va aplica si pentru a doua rundă a alegerilor. Atunci când s-a decis să se interzică publicarea sondajelor de opinie, Internetul nu arata ca astazi”, a declarat Ministrul de Interne, sugerand astfel ca oricum restrictia nu putea ingradi si reteaua web, conform Serviciului specializat NetCreator [https://www.netcreator.ro] (click aici).