Sochi 2014 si – Darya Domracheva: Patriarhul Kirill trimite o scrisoare Presedintelui Belarus, dedicata sportivilor

Patriarhul Kirill al Moscovei și al Întregii Rusii (foto 1, central – in echipament olimpic sportiv) a trimis o scrisoare Președintelui statului Belarus, Aleksandr Lukașenko, felicitandu-l prin aceasta, alaturi de intregul popor, pentru performanța minunata a echipei naționale, in cadrul celei de-a 22-a editii a Jocurilor Olimpice de Iarna de la Soci, conform agentiei BelTA.

“Sportivii din Belarus au apărat onoarea tării lor cu demnitate, și au obtinut un loc inalt in randul medaliatilor in clasamentul general. Un adevărat exemplu de mare curaj, curaj și statornicie, a fost demonstrat de către biatlonista Darya Domracheva, care a castigat trei medalii de aur și a devenit primul triplu campion olimpic din lume, obtinand victorii în curse individuale”, se arată în scrisoare.

Patriarhul Kirill i-a transmis felicitări sincere Daryei Domracheva (foto 2), membrilor Comitetului Național Olimpic din Belarus, precum și tuturor olimpicilor care continuă cu succes cele mai bune tradiții sportive.

“Vă doresc putere, curaj și ajutorul lui Dumnezeu în lucrarea mare in beneficiul Patriei”, se arată în scrisoare.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.