Conditiile meteo nefavorabile din Romania, pot cauza amanarea momentului aniversar din Slobozia

Conform unor surse din cadrul Episcopiei Sloboziei si Calarasilor, este foarte posibil ca evenimentul anuntat anterior de reprezentantii eparhiei, ce urma sa se desfasoare in ziua de duminica, 2 februarie 2014, sa fie amanat pentru o data ulterioara, din cauza conditiilor meteo nefavorabile si a conditiilor de trafic ingreunate. Acesta urma sa fie transmis in direct de Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe, in calitate de partener media oficial.

Dupa cum v-am informat in editiile noastre de stiri (vezi ARHIVA Lacasuri Ortodoxe), duminica era programata oficierea Sfintei Liturghii Arhieresti la sărbătorea „Întâmpinarii Domnului”, in Catedrala Episcopală „Înălţarea Domnului” din Slobozia, sub binecuvântarea Preasfinţitului Părinte Vincenţiu, Episcopul Sloboziei şi Călăraşilor, la care urma sa fie prezenti 7 Arhierei ai Sfantului Sinod al Bisericii Ortodoxe Romane. S-a intentionat ca evenimentul sa se desfasoare sub titlul aniversar: „1994 – 2014. Slujire şi dăruire. Două decenii de slujire arhierească în Episcopia Sloboziei şi Călăraşilor”, ce marchează şi aniversarea a 20 de ani de la alegerea primului ei Întâistătător, dar si implinirea a două decenii de la consacrarea Preasfinţiei Sale ca episcop.

Vom reveni cu alte amanunte, in urmatoarele ore.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.