Italia a fost robita de bancherii evrei bogati

Șeful organizației Co-MAI, care reprezintă comunitățile arabe în Italia, s-a opus in aceste zile cuvintelor incendiare folosite în protestele de stradă recente din Italia.

“Trebuie să respingem nebunia, periculosul și cuvintele folosite împotriva religiilor și credinței evreiesti”, a declarat presedintele Co-MAI și fondatorul mișcării “Uniti pentru Unire”, palestinianul musulman Foad Aodi.

El s-a referit, în special, la declarațiile făcute de purtătorul de cuvânt al miscarii Forconi (“Pitchfork”), Andrea Zunino (foto), care a declarat ca Italia a fost “robita de bancherii evrei bogați”.

Șeful Co-MAI a declarat că protestele care au loc în Italia, au avut “multe lucruri în comun cu așa-numita Primavara Araba”, care a început la un nivel mai redus și într-un mod democratic, dar care apoi a fost sunt preluata și folosita, pentru propriile lor scopuri, de catre oamenii politici, de figurile religioase și de cei infiltrați”, a subliniat Aodi, afirmand ca, chiar și în Italia, “motivele reale ale protestului – precum somajul si sărăcia – raman in plan secundar, așa cum s-a întâmplat si în țările arabe”.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.