Daca nu exista modestie, rangul inalt il distruge pe om

“Trebuie să ne rugăm, pentru ca Domnul sa ne dea putere și înțelepciune si o inima buna. Astăzi, experimentam o viață nouă” – a spus Catolicosul-Patriarh al Întregii Georgii, Sanctitatea Sa și Prea Fericitul Ilia al II-lea (foto), in timpul predicii tinute ieri in Mtskheta.

Patriarhul a facut referire la inaugurarea apropiata a Președintelui nou ales, pentru ca noul Guvern al Georgiei sa-si poata incepe lucrarea.

“Trebuie să ne rugăm ca Domnul sa ne dea putere, înțelepciune si o inimă bună. Dacă avem credință, dragoste și speranță totul va fi bine” – a spus Ilia al II-lea.

Cu toate acestea, Patriarhul a mai amintit și importanța modestiei. Potrivit acestuia, atunci când o persoană primește un rang înalt, ea ar trebui să devina mai modesta. “Dacă nu există modestie, rangul înalt il distruge pe om”, a incheiat Ilia al II-lea.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.