Redefinition of Marriage: Episcopul catolic de Honolulu, despre neintelegerea profunda a rolului sexualitatii umane

In ultimele ore, Episcopul catolic Larry Silva de Honolulu a emis un comunicat referitor la votarea legii, in aceasta saptamana, de permitere a casatoriei intre persoane de acelasi sex (vezi ARHIVA Lacasuri Ortodoxe).

“Este foarte trist că mulți dintre legislatorii noștri si guvernatorii de stat au confundat un drept civil fabricat, cu un drept civil adevărat, bazat pe respectarea veche de secole a căsătoriei, ca uniune stabilă între un bărbat și o femeie, stabilita și recunoscuta public, în primul rând, pentru bunăstarea copiilor.

Acest punct de vedere lumesc, prelucrat, nu este ceea ce Dumnezeu, Creatorul nostru, ne-a descoperit, și reprezinta o neînțelegere profundă a scopului sexualității umane”.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.