Centru de Presa si Baza de date pastorale, in Biserica Ortodoxa Antiohiana

In ultimele zile, in Manastirea din Balamand, a avut loc intrunirea Sfântului Sinod grec-ortodox al Bisericii Ortodoxe Antiohiene, sub președinția Preafericitului Părinte Patriarh Ioan X.

In cadrul intrunirii, printre altele, Sfântul Sinod a decis infiintarea unui centru patriarhal pentru comunicare, sub numele de “Centrul de Informare al Bisericii Ortodoxe Antiohiene”, care va urmari o asigurare mai buna a nevoilor de informare rapida și eficientă, incercand sa transmită stiri din Patriarhie, in intreaga lume ortodoxă.

In plus, Sfântul Sinod a mai decis organizarea unei baze de date pastorale, care sa contina toate informatiile legate de credinciosii ortodocsi si de potentialul ortodox activ. Initiativa vrea sa asigure o mai buna interactionare cu credinciosii, contand pe credinta acestora si pe pregatirea lor profesionala.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.