(VIDEO) Iadul, in lumina reflectoarelor: “Hellbound?” – o noua regie Kevin Miller

logo_hellbound Sase din zece americani au declarat in sondajele Pew Forum ca ei cred că Iadul este "locul in care persoanele care au fost rele in viata, și au murit fara sa se caiasca, fiind pedepsite veșnic", informeaza serviciul de presa Lăcașuri Ortodoxe, al Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe.

În Canada, sociologul Reginald Bibby, de la Universitatea din Lethbridge descopera ca 50% din populație crede într-o formă a Iadului.

Tinand cont de aceste realitati, nu trebuie sa mai cautam un alt motiv pentru care regizorul canadian Kevin Miller sa fi ajuns sa regizeze noul sau film, intitulat "Hellbound?" – apreciind, bineinteles, ca va fi ai unul foarte bine vandut.

Prin prezentarea iadului, noul film al lui Miller creeaza o imagine asupra oamenilor "care se chinuie in întunericul oribil”.

Ca director și narator, Miller avanseaza, în general, ideea "universalistă" teologica a Iadului, susținuta de mult timp de intreaga lume, creștina sau nu, ca oricine poate fi în cele din urmă răscumpărat prin iubirea lui Dumnezeu.

Odata cu anuntarea acestei aparitii, agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe va prezinta mai jos trailler-ul acestei productii: "Hellbound?"

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.