Singurul program de televiziune religios din reteaua TNT Franta s-a inchis

televiziunea numerica terestra din Franta Singurul program religios al renumitei retele de televiziune digitale TNT, din Franta, "Dieu merci!”, care functiona în fiecare vineri dimineața, a fost inchis definitiv, informeaza Serviciul de presa Lăcașuri Ortodoxe, al Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe, conform informatiilor din presa occidentala.

Acest lucru intervine in urma schimbarii proprietarului lanțului D8 (fostă Direct 8). Lantul de televiziune amintit a fost cumparat recent de grupul Canal+.

În plus, în urma cu doar câteva luni, Consiliul Superior al Audiovizualului a refuzat pentru a doua oară integrarea unui post de televiziune catolic, KTO, in TNT, mai informeaza Lăcașuri Ortodoxe.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.