Grupul Ecumenic al SUA isi alege noul director executiv

Bisericile Crestine Impreuna SUA 2012 Liderii „Bisericilor Creştine Impreună din Statele Unite ale Americii”, o reţea ajunsa la varsta de 10 ani, care vizează promovarea colaborarii interbisericesti, si-au ales un director executiv, in persoana unui presbiterian, Rev. Malave Carlos.

Acesta a lucrat pentru Biserica Prezbiteriană din SUA, de 11 ani, si a declarat ca încearcă să se adapteze domeniului provocator al relaţiilor ecumenice.

„Consiliul Naţional al Bisericilor” şi „Bisericile Unite în Hristos”, grupuri axate de doua decenii pe unitatea Bisericii, s-au confruntat in ultimul timp cu problemele financiare şi de conducere. Cu toate acestea, Liderii „Bisericilor Creştine Impreună din Statele Unite ale Americii”, raporteaza un succes in folosirea noilor metode de adaptare a Bisericii la post-modernism, informeaza Serviciul de presa Lăcașuri Ortodoxe, al Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.