(video) Bunicile din Buranovo construiesc o biserica ortodoxa, cu banii castigati la Eurovision 2012 (Buranovskiye Babushki – Party for everybody)

Cateva bunici din grupul Buranovskie Babuski

Grupul alcatuit din cele şase bunicute rusoaice, care a câştigat locul al doilea la Concursul Eurovision – Europe's Eurovision Song Contest 2012 – a declarat ca va folosi banii obtinuti ca premiu, pentru a construi o biserică ortodoxă în micutul lor sat de origine, informeaza Serviciul de presa Lăcașuri Ortodoxe al Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe.

Buranovskie Babuski (Bunicile din Buranovo / Buranovo Grannies) au apărut în vesminte roşii tradiţionale si baticuri, la o televiziune din Baku, Azerbaidjan.

Ele au ridicat sala in picioare cu o melodie disco, intitulata "Party for everybody".

Lucrările la biserica au început deja in sat, Buranovo avand o populaţie de 650 de persoane, si fiind situat la aproximativ 1.000 de kilometri est de Moscova, mai informeaza Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.