Bisericile din Kenya cer guvernului sa ajute in dezvoltarea sistemelor de securitate

Peter Karanja Conform informatiilor primite de la corespondenti Lacasuri Ortodoxe aflati in Nairobi, Kenya, cultele protestante din aceasta tara îndeamnă guvernul să renunţe la impozitele puse pe achizitonarea de camere de supraveghere si alte echipamente de securitate, astfel incat oamenii sa se poata proteja mai bine, alaturi de proprietatile lor, în faţa atacurilor teroriste.

Grupurile, unite în cadrul Consiliului Naţional al Bisericilor din Kenya (NCCK), au atras atentia asupra atacurilor cu grenade, care au lovit bisericile creştine şi mai multe locuri de întâlnire din oraşele Nairobi, Mombasa şi Garissa.

"Reiterăm necesitatea subvenţionarii CCTVs … (televiziunilor cu circuit închis) şi a echipamentelor de securitate ale bisericilor, astfel încât şi alte locuri sociale isi vor putea permite sa isi instaleze astfel de sisteme", a declarat Rev. Peter Karanja, secretar general al Consiliului, in data de 5 iunie 2012, la Limuru, in apropiere de Nairobi, informeaza serviciul de presa Lăcașuri Ortodoxe al Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.