Problemele umanitare din Egipt au nevoie de rezolvare

Andrea Zaki Stephanous Conform datelor primite de la corspondenti Lacasuri Ortodoxe aflati la New York, liderii crestini egipteni, aparatori ai drepturilor omului, afirma ca, în timp ce politica şi religia atrag asupra lor intreaga atenţie în ţara, in Egipt exista grave probleme umanitare care vor trebui sa fie abordate in curand.

Ca exemplu, creşterea preţurilor la alimente şi la combustibil şi scăderea rezervelor valutare fac din ce in ce mai greu efortul egiptenilor de a isi asigura hrana zilnica, determinând cresterea nivelului de malnutriţie in ţară.

"Aceasta va fi o situaţie gravă", a declarat Reverend Andrea Zaki Stephanous, director general al Organizaţiei Evanghelico-Copte pentru Servicii Sociale din Cairo, o organizaţie creştină de dezvoltare, care ii serveşte pe egipteni, indiferent de religie, şi care promovează pluralismul religios în Egipt.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.