Un proeminent militant brazilian pentru drepturile omului, in vizita la Consiliul Mondial al Bisericilor

Conform unor informatii primite de la membri-abonati Lacasuri Ortodoxe aflaţi în Geneva, Dr. Marlon Weichert, un proeminent apărător brazilian în domeniul drepturilor omului şi procuror regional în Ministerul Public Federativ al Braziliei, a vizitat Consiliul Mondial al Bisericilor (CMB), cu sediul în Geneva, în data de 8 noiembrie 2011.

Informaţia fost făcută publică şi prin intermediul unui comunicat, emis de agenţia de comunicare a Americii Latine şi Caraibelor.

În cadrul reuniunii, Weichert şi-a exprimat aprecierea vizavi de rolul pe care îl joacă Bisericile în sprijinirea Braziliei, tinand cont de factorii specifici ai trecutului acesteia, mai informeaza Serviciul de presă LONews, al Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.