Secretarul General al Consiliului National al Bisericilor din SUA, obligat sa demisioneze

Conform materialelor primite de la membri-abonaţi Lacasuri Ortodoxe aflaţi în New York, Consiliul Naţional al Bisericilor a anunţat în data de 9 noiembrie 2011 că Secretarul General Michael Kinnamon trebuie să demisioneze, din cauza unor motive de sănătate.

Kinnamon, în vârstă de 63 de ani, a declarat în faţa conducerii grupului ecumenic pe care îl guvernează, că trebuie "imediat şi în mod semnificativ" să-şi reducă activitatea sa, în special călătoriile frecvente cerute de locul său de muncă, conform unui aviz al cardiologului personal.

Un misionar al Bisericii Creştine Discipolii lui Hristos, Kinnamon a fost ales să conducă Consiliul National al Bisericilor, la New York, în 2007, pe fondul disponibilizărilor de personal şi al reducerilor bugetare, informeaza Serviciul de presă LONews, al Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.