Grupuri de credinciosi, suparate pe conducerea Comisiei pentru Dezarmare a Natiunilor Unite

Ban Ki-Moon Mai multe grupuri de credinciosi din Coreea de Nord au reclamat faptul ca o Comisie a Naţiunilor Unite este condusa de un nord-coreean, informeaza Agentia de Stiri Lacasuri Ortodoxe, conform unor date primite din Geneva.

Mai multe grupuri de apărare creştina, organizate într-o coaliţie puternică internaţională, i-au cerut Coreei de Nord să demisioneze din funcţia de conducere a Conferinţei pentru Dezarmare a Organizaţiei Naţiunilor Unite (UNCD).

Map picture

Motivaţia care stă la baza curentei cereri a fost aceea că Statul Coreean a fost destul criticat de mulţi pentru încălcarea drepturilor omului şi pentru ameninţările sale nucleare.

Pentru Coreea de Nord acordarea postului de şef al ONU, lui Ban Ki-Moon, conform grupului de susţinere a creştinilor, este o greşeală teribilă, după cum mentioneaza aceştia într-un comunicat lansat ieri, 3 august 2011.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.