Politicienii trebuie sa-si onoreze angajamentul in eradicarea malariei

episcopul Dinis Sengulane - discursul despre eradicarea malariei in Africa Un episcop anglican african ii provoacă pe politicieni să-şi onoreze angajamentul in eradicarea malariei, informeaza Agentia de Stiri lacasuri Ortodoxe, conform unor date transmise din Londra.

Unul dintre cei mai mai angajaţi activişti ai Bisericii Anglicane în lupta contra malariei în Africa şi în alte părţi ale lumii, a revenit acasă, în Mozambic, după un tur facut în Regatul Unit.

Map picture

În cadrul acestei vizite, el s-a întâlnit cu membri şi susţinători ai Asociaţiei Mozambic-Angola (MAANA), cu sediul la Londra.

"Lupta împotriva malariei, care ucide în jur de un milion de oameni în întreaga lume în fiecare an – 50% dintre aceste decese fiind înregistrate în Africa – este în desfăşurare ca procedură, dar este mult prea înceată", a avertizat Dinis Sengulane, Episcop de Lebombo.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.