(VIDEO) Rapoarte prezentand gropi comune in Sudan (Kordofan)

gropi comune in kordofan sudan 2011  La cateva zile după ce Sudanul de Sud îsi sărbătorea mult-aşteptata independenţă, Episcopul Andudu Adam Elnail, din cadrul Diocezei Episcopale din Kadugli declara că este de-a dreptul "devastator

Map picture

sufleteşte şi mâhnitor" să vezi rapoarte de de presă care indică faptul că oamenii din regiunea Kordofan-ului de Sud, ucişi în luptele recente, au fost aruncaţi în gropi comune.

Elnail a făcut în declaraţia sa referire la un raport emis de Enough Project’s Satellite Sentinel, care releva gradul atrocităţilor comise de-a lungul frontierei nord-sud, în ultimele săptămâni.

Acelaşi raport identifică trei sit-uri vaste (gropi comune), excavate, utilizate pentru îngroparea trupurilor celor care au fost ucişi, informeaza Agentia de Stiri Lacasuri Ortodoxe, conform unor date transmise de un membru abonat corespondent din Londra, Anglia. (vid. Calugarite adapostind refugiati din Sudan)

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.