Mesajul PF Daniel la aniversarea a 80 de ani de la prima emisie a Radio România

 Cu prilejul aniversării a optzeci de ani de la prima emisie a Radio România (1928-2008), Preafericitul Părinte Patriarh Daniel a adresat Doamnei Maria Ţoghină, Preşedinte Director General al Societăţii Române de Radiodifuziune, următorul mesaj de felicitare:

Doamnă Preşedinte Director General,

La aniversarea a optzeci de ani de la prima emisie a Radio România din ziua de 1 noiembrie 1928, felicităm pe toţi cei ce astăzi, cu pasiune, devotament, deontologie profesională şi respect pentru publicul ascultător, lucrează în Societatea Română de Radiodifuziune.

La acest popas aniversar, înălţăm rugăciuni şi pentru cei ce nu mai sunt acum printre noi, slujitori, în cele opt decenii, ai instituţiei radioului public, printre care se numără o serie de personalităţi rămase pentru totdeauna în memoria publicului ascultător prin vocile lor inconfundabile.

Continuarea aici:

.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.