Mitropolitului Savva al Varşoviei şi Intregii Polonii – Doctor “Honoris Causa” în Teologie

Seful UOC-MP a primit o delegaţie a Bisericii Ortodoxe Poloneze la Kiev.

Delegaţia Bisericii Ortodoxe Poloneze a ajuns în Ucraina pentru înmânarea de către Academia Spirituală de la Kiev a diplomei de Doctor “Honoris Causa” în Teologie, Mitropolitului Savva al Varşoviei şi Intregii Polonii.

La 28 octombrie 2008, delegaţia a vizitat Manastirea Pecerskaia Kiev. Şeful Bisericii Ortodoxe de la Kiev, care aparţine de Patriarhia Moscovei, Mitropolitul Vladimir s-a întâlnit cu delegaţia la reşedinţa sa.


Potrivit site-ului web al UOC, Mitropolitul Savva nu a fost capabil să vină la Kiev din cauza unor probleme de sănătate.


După întâlnire, Mitropolitul Vladimir a efectuat o rugăciune publică de recuperare a Mitropolitului Savva, care se află în prezent în spital.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.