Astazi, corul “Icoane” va concerta la sediul Parohiei Ortodoxe Romanesti Sf Nicolae din Offenbach

ora de religie Astazi, 26 noiembrie 2010, de la ora 17:00, corul <Icoane> al Academiei de Muzica “Gh.Dima” din Cluj, dirijat de Prof. Dr. Ioan Bocsa, va concerta la sediul Parohiei Ortodoxe Romanesti Sfantul Nicolae din Offenbach. in program, sub titulatura “Praguri”, coristii vor interpreta melodii traditionale romanesti. Acelasi program a fost oferit si ieri seara, romanilor din Frankfurt, la biserica Sfantul Ignatie.

©Articol si redactare pentru Lacasuri Ortodoxe: Carmen-Ana


ora de religie Parohia romaneasca Sfantul Nicolae din Offenbach s-a infiintat in anul 1974, fiind a doua biserica romaneasca amenajata in Germania, dupa Capela Sturdza de la Baden-Baden. in prezent, parohia detine o cladire in Offenbach, situata in Backstr. nr. 16, aflata in curs de amenajare, in vederea pictarii bisericii. in fiecare sambata, la ora 18:00, la sediul parohiei are loc "Ora de religie", pentru copii, dar si pentru adultii care doresc aprofundarea cunostintelor religioase.

Duminica, 5 decembrie, se va serba hramul acestei parohii, Sfantul Nicolae, iar slujbele vor fi infrumusetate de prezenta corului de copii “Theotokos” si al P.S. Ep. Vicar Sofian Brasoveanul, fiind urmate de o agapa frateasca.
Acelasi cor de copii va sustine un concert de colinde de Craciun sambata, 4 decembrie 2010, incepand cu ora 17:00, la biserica Sf. Marien Kirche din Offenbach, aflata in Str. Bieberer nr. 55.

articol publicat in paginile scrise MONITOR Lacasuri Ortodoxe® nr. 45/2010

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.