Continuam: In aceasta seara la orele 18:00, transmitem in direct. Programul transmisiunilor LIVE asigurate de Agentia de Stiri Lacasuri Ortodoxe

In aceasta seara, incepand cu orele 18:00, Lacasuri Ortodoxe va transmite video full HD din Biserica Podeanu Bucuresti slujba Sfintei Liturghii a Darurilor mai Inainte Sfintite.

Asa dupa cum v-am obisnuit, pe toata perioada posturilor Agentia noastra de Stiri asigura pe paginile sale web transmiterea Sfintei Liturghii zilnic.

In acest post al Sfintelor Pasti, programul transmisiunilor este, in continuare, urmatorul:


– Luni, Marti, Miercuri, Joi – In direct Sfanta Liturghie, incepand cu ora 6:46 (pana la ora 8:00)

– Vineri – LIVE, Sfanta Liturghie, incepand cu ora 18:00

– Sambata, Duminica si in sarbatori – In direct Utrenia si Sfanta Liturghie, incepand cu ora 8:00

Biserica Podeanu este situata in Bucuresti si are hramurile: Sfantul Apostol Simon Zilotul (aici fiind puse spre inchinare si particele din moastele acestui sfant apostol, ginerele de la nunta din Cana Galileii), Sfintii Imparati Constantin si mama sa Elena, Sfantul Mare mucenic Dimitrie, izvoratorul de mir.

Parinte paroh este Stavrofor Ailioaei Vasile, alaturi slujin si Pr. prof. Constantin Dragusin, pr. Constantin Strugariu.

Transmisiunile in direct, FullHD, pot fi urmarite dupa programul de mai sus, pe pagina HOME, Acasa pe Lacasuri Ortodoxe, pentru un post cu folos duhovnicesc!

Administratia Lacasuri Ortodoxe

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.