Un preot ucrainean prezent la Polul Nord si intr-un trib de canibali

Nikolai Nesprava preot la Polul Nord si in trib de canibaliLacasuri Ortodoxe: din Dnepropetrovsk, Ucraina
Parohul Bisericii Icoanei Maicii Domnului de la Iviron, Protopopul Nikolai Nesprava, are de gand sa se alature expeditiei in Antarctica, planificata pentru luna februarie 2012, informeaza Agentia de Stiri Lacasuri Ortodoxe.

“Expeditia de exploratori polari ucraineni din Antarctica este programata pentru luna februarie 2012. Vreau sa ma alatur ca inginer in testarea echipamentelor speciale din Antarctica. Am pregatirea necesara acestei functii”, a declarat pr. Nikolai in cadrul unei conferinte de presa.

Expeditia viitoare face parte din proiectul global Pol-Pol, programat sa inceapa in septembrie-octombrie 2012.

Pol-Pol este dedicat aniversarii a 100 de ani de la descoperirea Polului Nord si isi propune sa realizeze un zbor Arctic-Antarctica.

”Am luat in calcul deja participarea la aceasta expeditie”, a mai asigurat pr. Nikolai pentru Interfax.

In plus, el viseaza sa stea cateva zile intr-un trib canibal, obtinand deja permisiunea din partea autoritatilor din Papua Noua Guinee.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.