Un avion a aterizat de urgenta, din cauza unei rusoaice care purta burqa

low-cost SpiceJet Lacasuri Ortodoxe: din Calcutta (India /AFP)
Un avion a aterizat de urgenta, din cauza unei rusoaice care purta burqa

Un avion al unei societati indiene a aterizat de urgenta, astazi, miercuri 5 mai 2010, la Calcutta (est), motvand hotararea pe seama conduitei suspecte a unei perechi de pasageri rusi, femeia purtand burqa, au declarat surse din aeroport.


Pilotul a solicitat prioritate la aterizare, dupa ce a fost alertat de catre echipaj ca femeia a refuzat sa-si indeparteze burqa pentru a fi identificata, a declarat pentru AFP directorul aeroportului din Calcutta, R. Srinivasan.

Zborul companiei de transport low-cost SpiceJet, avea la bord 123 de pasageri si se indrepta dinspre Pune (sud) spre Calcutta, prin capitala federala New Delhi.

"Cei doi pasageri rusi au urcat la New Delhi", a spus Srinivasan. "Unii pasageri au gasit suspect comportamentul lor si au atras atentia echipajului", a mai daugat acesta.

Dupa aterizare, avionul a fost dirijat spre o zona de parcare retrasa. Cei doi rusi au fost arestati de autoritati pentru interogatoriu, iar mai apoi eliberati.

"Ei au luat, dupa incident, un alt zbor spre Dacca, oras capitala pentru Bangladesh, a declarat directorul aeroportului.

©Traducere si redactare: Bogdan Roman

publicat in MONITOR Lacasuri Ortodoxe 16 /2010

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.