Dubla Aniversare a doi mari muzicieni, Marta si Radu Paladi

Marti 11 ianuarie 2011, ora 19.00, ATENEUL ROMAN: dubla Aniversare a doi mari muzicieni, Marta si Radu Paladi, eveniment ce reuneste in Scena momente muzicale de referinta datorate acestora, oferite distinsului auditoriu de prestigiosi muzicieni; muzicologie, creatie si interpretare de varf.

Pentru Lacasuri Ortodoxe, Valentin Gruescu


Dl. Valentin Gruescu, in calitate de realizator al serii, ca dirijor al Coralei I.C.Danielescu, impreuna cu care va incerca sa ne ofere o seara de neuitat, ne invita sa ii fim alaturi, asigurandu-ne ca:"repertoriul este fantastic".

Gazda Concertului este Filarmonica George Enescu, intr-al carei regim de intrare la Concerte se practica oficial cumpararea de bilete, cel mai mic pret fiind de 10 lei.

Va dorim auditie placuta!

Pentru Lacasuri Ortodoxe, Valentin Gruescu

articol publicat in paginile scrise MONITOR Lacasuri Ortodoxe® nr. 50/2011

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.