EgliseINFO si MessesINFO

Lacasuri Ortodoxe: din Paris
EgliseINFO si MessesINFO – 2 noi aplicatii pentru Smart-Phone, lansate de Biserica Catolica din Franta

Biserica Catolica a declarat miercuri, 10 noiembrie 2010, intr-un comunicat, ca a lansat doua aplicatii pentru telefoanele inteligente (smart phone), EglisesInfo si MessesIINFO, care permit respectiv informarea cu stiri din catolicismul francez si orarul Messelor in intreaga tara.

©Traducere si redactare pentru Lacasuri Ortodoxe: KSLCatalin


Aplicatiile sunt disponibile pe doua modele Smart-Phone, iPhone si Android, declara Biserica Catolica.

EglisseINFO ofera "informatii din Biserica Catolica a Frantei", se afirma in declaratie: "subliniind momentele cheie din perspectiva Bisericii Catolice pe probleme sociale, marturie crestina, inregistrari ale unor evenimente si mai mult explicarea sensului sarbatorilor crestine".

Messesinfo permite "aflarea programului Messei in cea mai apropiata biserica", a declarat sursa. Aplicatia, "bazata pe geolocalizare" asigura "afisarea pe o harta a bisericilor din apropiere", "programul Messei duminicale”, "coordonatele parohiilor din apropiere (telefon, e-mail, locatie, adresa)", "cautare lacasuri de cult" si "posibilitatea de a accesare rapida a unor biserici favorite”.

articol publicat in paginile scrise MONITOR Lacasuri Ortodoxe® nr. 43/2010

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.