Membrii Bisericii Japoneze se organizeaza pentru acordarea de ajutor in urma dezastrelor

centrul national crestin japonezMembrii Bisericii Japoneze se organizeaza pentru acordarea de ajutor in urma dezastrelor

Consiliul Japonez Crestin a decis infiintarea unui birou care sa coordoneze operatiunile de ajutorare in Japonia si din strainatate, ca raspuns la cutremurul devastator care a lovit tara, in februarie 2011, provocand un tsunami de amploare, caruia i-au urmat unele probleme la reactoarele nucleare, informeaza Agentia de Stiri Lacasuri Ortodoxe.

Decizia a fost luata de Consiliu, odata cu un nou proces de restructurare si de reducere a personalului, dar si de clarificare in luarea deciziilor, pe functii.

La o intalnire executiva care a avut loc in data de 28 mai 2011, in Tokyo, Consiliul National Crestin din Japonia a declarat ca spera sa "participe la lucrarile de restaurare a zonelor afectate de cutremurul din Estul Japoniei, solidar cu bisericile crestine si cu organizatii crestine din Japonia si din strainatate".

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.