David B. Hart castiga premiul Michael Ramsay 2011, pentru “Deziluzii Ateiste”

David B. Hart cu premiul Michael Ramsay 2011David B. Hart castiga premiul Michael Ramsay 2011, pentru "Deziluzii Ateiste"

Dr. Rowan Williams, Arhiepiscopul de Canterbury, a acordat Premiul Michael Ramsey 2011, lucrarii “Deziluzii Ateiste”, a lui David Bentley Hart, informeaza Agentia de Stiri Lacasuri Ortodoxe.

Cartea, a declarat Dr. Williams intr-un comunicat de presa, "nu ataca pe nimeni, in raspunsul sau asupra criticilor la moda vizand crestinismul".

"Este inutil sa spun ca onoarea este una foarte mare", a declarat Hart, la randul sau, intr-un comunicat de presa.

"Pentru mine, inseamna ceva special mai ales prin acest premiu, intrucat am un respect foarte mare pentru Michael Ramsey, dar si prin faptul ca mi-a fost conferit de actualul arhiepiscop de Canterbury, a carui activitate teologica este una dintre cele mai bogate, englezesti, de astazi", mai informeaza Agentia de Stiri Lacasuri Ortodoxe.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.