publicat în: Arhivă

O biserica ortodoxa din Hamilton isi dedica inca o data hramul, strangerii de fonduri pentru nevoile Misiunii Ortodoxe Chineze

dineul dedicat misiunii chineze ortodoxe in hamilton Duminica, 26 iunie 2011, parohia Tuturor Sfintilor din America de Nord – Hamilton a gazduit Dineul sau anual dedicat Misiunii Ortodoxe Chineze, in sprijinul Comunitatii Ortodoxe a Tuturor Sfintilor din China, informeaza Agentia de Stiri Lacasuri Ortodoxe.

Acesta este al cincilea an de cand parohia canadiana gazduieste un dineu al Misiunii Chineze Ortodoxe, avandu-i ca invitati speciali pe parintele Paisie Alciul si pe Episcopul Irineu de Québec (Arhiepiscopia de Canada / OCA), sositi la hramul parohial.

Parohul Bisericii Tuturor Sfintilor, din Hamilton, Ontario – Canada, este parintele Geofry Korz.

“Dineul Chinez este unul dintre cele mai simple evenimente, si unul dintre cele mai apreciate. Aceste strangeri de fonduri sunt importante pentru sprijinirea traducerilor si a lucrarilor de seminar, fiind indreptate spre o treime din populatia lumii. Anual se strang cateva mii de dolari, si imaginati-va cat de multi oameni ar putea ajunge la credinta ortodoxa prin sprijinul crestinilor ortodocsi americani”, a mai spus el.

“Este uimitor modul in care chinezii sunt deschisi la ascultarea Evangheliei. Dumnezeu ne-a oferit astfel o deschidere si o oportunitate remarcabila”.

La dineul din acest an s-au strans 1.000$, informeaza Agentia de Stiri Lacasuri Ortodoxe.