Amenintarea terorismului international ramane la cote inalte

Amenintarea terorismului international ramane la cote inalte

Amenintarea terorismului international ramane la cote ridicate, si vine din partea organizatiilor teroriste si extremiste, a declarat directorul Serviciului Federal de Securitate al Rusiei, Alexander Bortnikov, informeaza serviciul dezvoltat de presa LONews.

“Amenintarea vine nu numai din partea al-Qaida si a structurilor legate de aceasta, ci, de asemenea, din partea organizatiilor teroriste precum Hizb ut-Tahrir, Partidul Islamic din Turkestan, Fratia Musulmana si a unor miscari extremiste precum Tabligi Jamaat si At-Takfir wal-Hijra, care nu sunt mai putin periculoase”, a spus el.

alexander bortnikov si dimitri medvedev

“Desi Coalitia Internationala Anti-terorism a obtinut succese, dupa efectuarea unei serii eficace de operatiuni contra-teroriste, potentialul terorismului international ramane unul ridicat”, a declarat el in fata sefilor de securitate speciale si ai serviciile de aplicare a legii, la o conferinta anti-terorism din Sankt Petersburg, miercuri, 5 iulie 2011, mai informeaza serviciul dezvoltat de presa LONews.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.