(Album foto) Mitropolitul Ilarion de Volokolamsk – vizita in SUA

(Album foto) Mitropolitul Ilarion de Volokolamsk – vizita in SUA

In data de 28 august 2010, Mitropolitul Ilarion de Volokolamsk, presedinte al Departamentului Patriarhiei Moscovei pentru Relatii Externe al Bisericii, a inceput o scurta vizita de lucru in SUA cu binecuvantarea Sanctitatii Sale Patriarhul Kirill al Moscovei si al intregii Rusii si la invitatia Prea Fericitul Jonah, Mitropolit al intregii Americi si al Canadei.

©Traducere si Redactare Lacasuri Ortodoxe: KSLCatalin


in seara aceleiasi zile, Prea Fericitul Parinte Mitropolit Jonah a organizat o cina in onoarea oaspetelui sau. Au mai fost prezenti cancelarul Bisericii Ortodoxe din America, protopopul Alexandru Garklavs si seful Oficiului pentru Afaceri Externe si Relatii Interbisericesti al Bisericii Ortodoxe din America, protopopul Leonid Kiskovskii.

Programul vizitei Mitropolitului Ilarion la New York include intalniri cu Prea Fericitul Parinte Mitropolit Jonah, ierarhi ai Bisericii Ortodoxe din America, cu presedintele Sinodului Episcopilor Bisericii Ortodoxe Ruse din Afara Rusiei, cu Mitropolitul Ilarion al Americii de Est si New York, seful Arhiepiscopiei Grec-Ortodoxe din America, Arhiepiscopul Dimitrie, precum si cu Decanul Seminarului Teologic Sfantul Vladimir, protopopul John Behr, dar si cu cancelarul Seminarului, protopop Ciad Hatfield.

articol publicat in paginile scrise MONITOR Lacasuri Ortodoxe® nr. 33/2010

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.