Aparitia noului MP3 Traveler Go Bible, care are incarcate in format audio paginile Noului si Vechiului Testament

Aparitia noului MP3 Traveler Go Bible, care are incarcate in format audio paginile Noului si Vechiului Testament

In Statele Unite ale Americii a fost anuntata realizarea unui nou MP3 care are incarcate in memoria sa paginile Bibliei – Noul si Vechiul Testament, fiind destinat celor care calatoresc.

Dupa originalul Go Bible – a fost realizat, mai nou, si Traveler GoBible.


GoBible, in versiunea sa originala cuprindea peste 70 de ore audio, materiale preincarcate, spun realizatorii, la o tehnica de varf.

"Prin noul sistem, utilizatorii pot rasfoi cartea, pot cauta un capitol anume si, pentru prima data intr-o Biblie audio, pot gasi si asculta peste 31.000 de versete, in trei variante de traducere: New International Version (NIV), King James Version (KJV) si New King James Version (NKJV) – variante folosite in SUA.

Noul aparat, Traveler, are dimenisuni mai reduse, dupa cum il prezinta constructorii sai si este disponibil in doua noi editii audio portabile: Go Bible Traveler si, cea in spaniola, GoBible viajero.

"Rolul unui astfel de dispozitiv", sustin inventatorii sai, "consta in accesarea unor versete din Biblie in fiecare zi, cate 12-15 minute zilnic".

Pretul lui Go Bible ajunge la valoarea de 59.95 US$ si include instructiuni, casti si o baterie tip AAA, care ii asigura o autonomie de mai bine de 20 de ore – afirma proiectantii sai, angajati in compania cu acelasi nume, infiintata in anul 2005.

©Alex_Daniel Rotariu publicat in MONITOR Lacasuri Ortodoxe 6/2010

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.