O delegație a Consiliului Episcopal al Bisericii Ortodoxe Sârbe din Muntenegru s-a deplasat la Washington

Luni, 3 februarie 2020, o delegație a Consiliului Episcopal al Bisericii Ortodoxe Sârbe din Muntenegru, condusă de Episcopul Metodie de Diocleia, s-a întâlnit cu reprezentanții Departamentului de Stat din Washington, pentru a discuta despre situația actuală și drepturile fundamentale ale omului în Muntenegru. În conversația cu oficialii americani, s-a afirmat că legea disputată recentă a Muntenegrului a fost adoptată fără un dialog cuprinzător, instituțional și deschis, nu numai contrar recomandărilor Comisiei de la Veneția, ci și poziției explicite a Ambasadorului american Comisar pentru Libertatea Religioasă, Sam Brownback, exprimată în timpul vizitei sale în Muntenegru, pe 15 noiembrie 2019. Delegații Consiliului Episcopal au continuat și în următoarele zile seria de întâlniri cu oficiali americani.
Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.