TITLU EPATANT: Tânărul ortodox între (realul) Brexit și (imposibilul) Hristexit – conferință a PS Episcop Ignatie al Hușilor, în Glasgow

În cadrul Congresului Nepsis din UK și Irlanda, în ziua de sâmbătă, 6 octombrie 2018, PS Episcop Ignatie al Hușilor a susținut o conferință cu un titlu epatant, aliniat modei actuale adoptate de mai mulți dintre părinții ortodocși, în predicile pe care le rostesc în fața celor pe care îi au în păstorire: „Tânărul ortodox între (realul) Brexit și (imposibilul) Hristexit” – termenul binecunoscut “Brexit” desemnând decizia politică si economică de retragere a Regatului Unit (UK) din Uniunea Europeană (UE), iar cel de-al doilea termen fiind compus, de către Preasfințitul Părinte Ignatie, arhipăstor al Eparhiei Hușilor, pornind de la numele Mântuitorului nostru Iisus Hristos.

Congresul amintit a fost organizat sub patronajul Mitropoliei Ortodoxe Române a Europei Occidentale și Meridionale, în Glasgow, Marea Britanie, un anunț în acest sens, care să promoveze evenimentul, fiind lansat de către repezentanții Episcopiei Hușilor.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.