DECIZIE IMPORTANTĂ: Ca urmare a INCENDIILOR DIN GRECIA, Episcopia Sloboziei și Calărașilor a decis acordarea unui sprijin financiar Atenei

În cadrul celei mai recente ședințe de lucru a Permanenței Consiliului Eparhial al Episcopiei Sloboziei și Călărașilor, s-a aprobat acordarea unui “sprijin financiar ca urmare evenimentelor nefaste produse în această vară de incendiile care au avut loc în apropierea Atenei”.

Conform unei decizii făcute publice de reprezentantul Departamentului Informațional al Episcopiei, Pr. Nicușor Silviu-Dascălu, cu doar câteva minute în urmă, ajutorul financiar acordat reprezintă un “semn al solidarității frățești cu Biserica Ortodoxă a Greciei”.

Decizia acordării sprijinului financiar în cauză a fost luată în Sala de Consiliu „Matei Basarab”, din cadrul Centrului Eparhial, în timpul ședinței de lucru a Permanenței Consiliului Eparhial al Episcopiei Sloboziei și Călărașilor, abia încheiată la această oră (miercuri, 22 august 2018), desfășurată sub președinția Preasfințitului Părinte Episcop Vincențiu.

***Vă reamintim că mâine, 23 august 2018, Slujba Sfintei Liturghii și a sfințirii Antimiselor, oficiate la Catedrala din Slobozia, vor fi transmise în direct de Asociația Lăcașuri Ortodoxe® în colaborare cu Departamentul mass-media al Episcopiei Sloboziei și Călărașilor, reprezentată prin Arhidiacon Nicușor Silviu Dascălu, putând fi urmărită în toate paginile rețelei web a Episcopiei, pe www.sf-esc.ro, www.lacasuriortodoxe.ro și www.lacasuriortodoxe.ro

Mai multe amănunte, găsiți intrând din paginile Lăcașuri Ortodoxe pe articolele: Preasfințitul Părinte Vincențiu, la vârsta de 64 de ani: împliniri simultane și În premieră: slujba sfințirii Antimiselor, transmisă video în direct, din Catedrala Sloboziei

Foto oferită de: Departamentul mass-media al Episcopiei Sloboziei și Călărașilor

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.