Urziceni LIVE: incepe o noua serie de transmisiuni video in direct, ZILNIC. 40 de Sfinte Liturghii din Catedrala

URZICENI LIVE – Patruzeci de Sfinte Liturghii la Catedrala din Urziceni

In perioada imediat urmatoare, Serviciul specializat LIVECamera al Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe®, in colaborare cu preotii slujitori ai Catedralei ortodoxe din Urziceni, vor efectua o noua serie de transmisiuni in direct. Transmisiunile vor fi efectuate zilnic, pe perioada a 40 de zile, in intervalul 30 septembrie – 9 noiembrie 2017.

Urziceni LIVE video: o noua serie de transmisiuni in direct. 40 de Sfinte Liturghii din CatedralaIntr-un comunicat de presa oficial lansat de Preot Bogdan-Ionuț Stancu, parohul Catedralei din Urziceni, se aminteste:“Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte VINCENȚIU începând cu data de 30 septembrie 2017 în Catedrala din Urziceni se vor oficia 40 de Sfinte Liturghii în cinstea Sfântului Ierarh Nectarie vindecătorul de boli, spre slava lui Dumnezeu”.Toate slujbele voir fi transmise in direct, de catre Serviciul specializat LIVECamera al Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe®, preluate in paginile Serviciului de presa Lăcașuri Ortodoxe si, de asemenea, in reteaua Lacasuri Ortodoxe®, in colaborare cu preotii slujitori.

Urziceni LIVE: o noua serie de transmisiuni video in direct. 40 de Sfinte Liturghii din CatedralaConform aceluiasi comunicat:“De luni până vineri slujbele vor începe la ora 8.00 cu Sfânta Liturghie, urmată apoi de Acatistul Sfântului Ierarh Nectarie. Sâmbăta, duminica și în zilele de sărbătoare programul va începe de la ora 7.30

Din anul 2013 Catedrala din Urziceni a primit în dar o părticică din moaștele Sfântului Ierarh Nectarie de la Eghina, care se află spre închinare permanent în biserică.

Sfântul Ierarh Nectarie este unul dintre cei mai iubiți sfinți de dată recentă din calendarul ortodox. S-a născut în anul 1846 în Silivria (localitate în apropiere de Constantinopol) pe data de 1 octombrie. S-a remarcat prin smerenie și bunătate față de semeni.

A îndurat multă umilință și nedreptate din partea oamenilor. Pentru aceasta Dumnezeu l-a învrednicit cu darul facerii de minuni încă din timpul vieții. A ridicat o frumoasă mănăstire în Insula Eghina din Grecia, care îi poartă numele. A trecut în rândul sfinților în anul 1920 pe data de 8 noiembrie. Este recunoscut ca vindecător de boli grele (cancer) și grabnic ajutător celor ce se roagă cu credință.”.

Urziceni video LIVE: o noua serie de transmisiuni in direct. 40 de Sfinte Liturghii din CatedralaProgramul Liturgic si seria de transmisiuni video zilnic in direct se va încheia dupa data de 9 noiembrie 2017 – ziua de serbare a Sfântului Nectarie.

Transmisiunile in direct pot vi vizionate in paginile www.Lăcașuri Ortodoxe.ro [https://www.Lăcașuri Ortodoxe.ro] , in intreaga retea Lacasuri Ortodoxe® www.LacasuriOrtodoxe.ro [https://www.lacasuriortodoxe.ro] , cat si in retelele Episcopiei Slobozieiei si Calarasilor ( www.sf-esc.ro [https://www.sf-esc.ro] ), Arhiepiscopiei de Alba Iulia ( www.reintregirea.ro [https://www.reintregirea.ro] ) si ale bisericilor si manastirilor incluse in cadrul acestor retele. (Lăcașuri Ortodoxe)

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.