Papa Francisc, promovat pe ritm de RAP, in Columbia (VIDEO)

Imnul vizitei papale care urmează să aiba loc in Columbia combina, intr-un stil unic, rap-ul cu muzica populară (valletano), iar acest fapt a atras deja unele comentarii in presa, insa campania de promovare a calatoriei incearca, cel mai probabil, sa se bazeze exact pe acest lucru.

Papa Francisc, intre RAP si MUZICA POPULARA, in ColumbiaImnul poate fi ascultat într-un clip video dedicat acestei prime vizite a Papei Francisc in Columbia, programata pentru perioada 6-11 septembrie 2017.

Piesa este interpretata de grupul Músicos Católicos Unidos de Colombia, iar ea a fost selectata in urma cu doua zile, dintr-o lista cu aproape 500 de propuneri muzicale.

Papa Francisc, intre RAP si MUZICA POPULARA, in ColumbiaIntre cuvintele care alcatuiesc versurile cantecului, se face auzit si numele Papei Francisc. Cantecul compara venirea Papei in tara, cu o “ploaie in desert”, care ar urma sa “dea speranta poporului”.

Conform versurilor acestuia, locuitorii il asteapta pe Papa Francisc “cu usile deschise”, considerandu-l “prieten al saracilor si al pelerinilor”.

Mai jos, va oferim videoclipul de prezentare a imnului produs de Carlos Daniel Molano:

[

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.