O noua donatie a Patriarhiei Romane, catre spitalele din tara

“Patriarhia Română va dona 20 de dispozitive medicale Drӓger Jaundice Meter JM-105 de uz pediatric, de ultima generatie, pentru stabilirea bilirubinei. Aparatura va fi înmânată, cu titlu de donaţie, mai multor unităţi medicale din ţară” – se precizeaza intr-un articol publicat in pagina web a Agentiei de stiri oficiale a Patriarhiei Romane, Basilica [ https://basilica.ro/patriarhia-romana-va-dona-aparatura-medicala-in-valoare-de-aproximativ-65-000-euro-mai-multor-spitale-din-tara/ [https://basilica.ro/patriarhia-romana-va-dona-aparatura-medicala-in-valoare-de-aproximativ-65-000-euro-mai-multor-spitale-din-tara/] ]Aparatura medicala donata de Patriarhia Romana, catre spitalele din taraConform aceleiasi pagini, care citeaza informatii oferite de Sectorul Social-Filantropic al Patriarhiei Romane, evenimentul va avea loc miercuri, 9 august 2017, de la ora 10:30, în sala Conventus a Palatului Patriarhiei.

Aparatele au fost achizitionate prin folosirea unor fonduri strânse de voluntarii Paraclisului Catedralei Mântuirii Neamului, sub îndrumarea Pr. Arhim. Ciprian Grădinaru.Mai multe despre Paraclisul Catedralei Mantuirii Neamului puteti afla de aici: https://www.catedralaneamului.ro/index.php/paraclisul-catedralei [https://www.catedralaneamului.ro/index.php/paraclisul-catedralei] sau dintr-o pagina de facebook dedicata lacasului ortodox: https://www.facebook.com/ParaclisulCatedraleiMantuiriiNeamului/ [https://www.facebook.com/ParaclisulCatedraleiMantuiriiNeamului/] . Un comentariu publicat pe aceasta ultima pagina, care a primit mai multe like-uri, incearca sa satisfaca pretentiile ateistilor din vremea noastra, prin cuvintele: “Si uite asa, putem avea si spitale si catedrale, in ciuda progresistilor atei de tot felul!”

O noua donatie a Patriarhiei Romane, catre spitalele din taraPentru derularea actiunii in cauza si distribuirea cat mai optima a aparaturii, pornind de la dotarile deja existente si numarul de paturi, au fost selectate 20 de spitale beneficiare ale donaţiei, organizatorii raportandu-se la unele date statistice oferite de Ministerul Sănătăţii. Vezi lista spitalelor in care vor ajunge aceste aparate, dand click AICI [https://basilica.ro/patriarhia-romana-va-dona-aparatura-medicala-in-valoare-de-aproximativ-65-000-euro-mai-multor-spitale-din-tara/] !

Merita amintit faptul ca, la începutul lunii apilie a anului trecut, voluntarii Paraclisului Catedralei Mântuirii Neamului au oferit Spitalului „Grigore Alexandrescu” din Bucureşti, aparatură medicală în valoare de 23 465,58 lei [ ]https://basilica.ro/aparatura-medicala-donata-spitalului-grigore-alexandrescu/ [https://basilica.ro/aparatura-medicala-donata-spitalului-grigore-alexandrescu/] .

Aparatura medicala donata de Patriarhia Romana, catre spitalele din taraDar nici cele doua donatii amintite mai sus nu sunt singurele pe care voluntarii de la Paraclisul Catedralei Mantuirii Neamului le-au facut, ca membri ai Bisericii Ortodoxe Romane:

“Evenimentul din data de 9 august nu reprezintă singura acţiune de acest gen.

Din 2015 până în prezent, Patriarhia Română a mai donat aparatură medicală, cu sprijinul voluntarilor de la Paraclisul Catedralei Mântuirii Neamului, în valoare de 190.000 euro (aici fiind inclusă şi suma cheltuită pentru aparatura ce va fi donată miercurea viitoare)”, se mai arata in pagina oficiala amintita mai sus.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.