Atat EPISCOPUL HUSILOR, cat si seminaristul, sustin ca totul este o inscenare

Seminaristul care apare in “filmul” pe baza caruia a fost acuzat Preasfintitul Parinte Corneliu (Birladeanul), Episcop ortodox al Husilor, sustine si el, asemenea Ierarhului, ca filmul nu este nimic altceva decat o inscenare [https://lacasuriortodoxe.ro/manifestari-pro-campanie/23801-episcopul-husilor-expertiza-tehnica-rezultate-surpriza-si-suspiciuni.html] .

Citeste si: Episcopul Husilor – EXPERTIZA TEHNICA, surprize si suspiciuni [https://lacasuriortodoxe.ro/manifestari-pro-campanie/23801-episcopul-husilor-expertiza-tehnica-rezultate-surpriza-si-suspiciuni.html]

Informatia a fost data de PRO TV [https://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/barbatul-din-filmarea-deocheata-cu-episcopul-de-husi-este-preot-este-o-inscenare-marturia-unui-fost-coleg-de-seminar.html] , care aminteste, de asemenea, ca fostul seminarist care apare in cadru, a declarat ca nu poate sti cine a inscenat toate acestea si pe cine vizeza inscenarea.

EPISCOPUL HUSILOR: seminaristul sustine si el ca filmul este o inscenareMai mult decat atat, barbatul care in filmul – despre care ambele personaje care apar sustin ca este trucat – apare in postura de seminarist, este prezentat de PRO TV ca avand deja copii – o nepotrivire cu o persoana care sa aiba cumva inclinatii spre relatii homosexuale.

Barbatul intervievat, conform aceleiasi surse, in prezent este preot, si a fost asteptat de cei care au incercat sa-i ia interviul, la usile bisericii in care a slujit la Sarbatoarea Sfantului Ilie.

EPISCOPUL HUSILOR: seminaristul sustine si el ca filmul este o inscenareIntrucat preotul a refuzat sa raspunda intrebarilor, filmul realizat cu aceasta ocazie, care il viza direct, se rezuma la doar 7 secunde, timp in care acesta permanent a acuzat trucarea “inregistrarii” video.

De asemenea, tot la adresa preotului actual, o enoriasa, intervievata de acelasi post de televiziune, sustinea, conform inregistrarii video publicate: “Nu cred! Nu cred asa ceva! Nu are nicio vi…iina!”.

Intre timp, site-ul Vremea Noua [https://www.vremeanoua.ro/ultima-ora-imagini-in-exclusivitate-de-la-aeroport-cu-fuga-din-tara-a-episcopului-corneliu] a sugerat ca Episcopul Husilor ar fi parasit tara, indreptandu-se cel mai probabil catre Viena, publicatia in cauza sustinand ca ar fi facut acest lucru “lovindu-se de vehementa cu care membrii Sinodului au tratat cazul sau, dar si de faptul ca deja s-a inceput inlaturarea sa, prin oprirea de la slujire”. Stirea a fost preluata si in restul presei, iar ulterior s-a facut mentiunea ca de fapt este vorba despre plecarea sa in concediu. (Lăcașuri Ortodoxe)

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.