publicat în: Arhivă

One Nation Under God – Kevin Sorbo din Hercule, acum in ‘O natiune sub Dumnezeu’

Filmarile la noul film crestin al lui Kevin Sorbo, “One Nation Under God” ( O natiune sub Dumnezeu”), vor incepe de luni, 8 aprilie 2017, și vor debuta in preajma unui liceu din Louisiana (SUA).

“O națiune sub Dumnezeu” pare să urmeze aceleiași linii a altor filme credincioase ale lui Sorbo. În “Dumnezeu nu este mort”, el a jucat rolul unui profesor ateu care incepe sa creada in Hristos. Intr-un alt film, în care Sorbo a avut rolul principal, “Să fie lumină”, acesta a jucat rolul unui autor ateu care ajunge sa creada, in cele din urma, in Hristos.

Incercand sa divulgam cate ceva din noul film: in “O națiune sub Dumnezeu”, un elev nou contestă politicile gresite. Dezbaterea incepe in liceul din Louisiana, și se termina cu… campania prezidențială. Antonio Sabato Jr. joacă rolul unuia dintre candidați. Mai mult, în cadrul platformei sale, el promovează religia în școlile publice.

Sabato susține, despre mesajul filmului: „Scenariul este fantastic, iar mesajul este incredibil de convingător prin modul in care se prezintă el.Eu cred și respect dreptul fiecăruia de a-și exprima opiniile… Primul amendament [din Constitutia SUA – N.Red.] ne garantează acest drept…“. Kevin Sorbo este cunoscut mai ales pentru serialul “Hercule” (1995), la care a ajuns dupa 3 ani de călătorii în jurul lumii, ca model pentru anunțuri tipărite, aparand in peste 150 de reclame. Nascut in Mound, Minnesota, pe 24 septembrie 1958, Kevin este casatorit cu actrita Sam Sorbo, cel mai bine cunoscuta pentru rolul dublu din Hercule, ca Serena si Golden Hind. (LONews)

Regie:

Lisa ArnoldScenariu:Phillip AbrahamLisa ArnoldDavid Bush

Actori:Kevin SorboCasper Van DienAntonio Sabato Jr.Isaak Presley Briana LaneRobert BelushiTyree BrownPatricia De LeonEmily HahnLauren Frost Lois RobbinsEmilka KasprowiczKennedy HermansenJake SchurAlex JohnsonKayla Amber McGee