Un nou film inscris – FAO 2015: Conferinta Pr. Daniel Barica – despre importanta spirituala a pelerinajelor

Un nou film a fost înscris în Festivalul International „Filmul Anului Ortodox – FAO 2015”. Filmul reprezinta o inregistrare a Conferintei “Importanta spirituala a pelerinajelor”.

Conferinta este sustinuta de Pr. Daniel Barica la Biserica Sf. Cuv. Antonie cel Mare – Titan, Bucuresti. Realizatorul filmului este Stelian Gombos, organizatorul conferintei.

Filmul a intrat în competiție începând cu data de 30 septembrie 2015, fiind încadrat la tema: “Conferinte”. Filmele inscrise la aceasta categorie, conform regulamentului, nu vor fi apreciate atat de mult dupa calitatea tehnica a inregistrarilor, cat dupa valoarea continutului si a mesajului pe care il transmit. Vizionarea filmului durează o ora si jumatate.

Vă invităm să vizionați și să votați acest nou film, la adresa: https://filmulanuluiortodox.ro/film/dupa-tip/conferinta/351-conferinta-pr-daniel-barica-despre-importanta-spirituala-a-pelerinajelor.html [https://filmulanuluiortodox.ro/film/dupa-tip/conferinta/351-conferinta-pr-daniel-barica-despre-importanta-spirituala-a-pelerinajelor.html]

Topul filmelor, asa cum se prezinta el la acesta ora, poate fi vazut aici: www.filmulanuluiortodox.ro/top [https://www.filmulanuluiortodox.ro/top] .

Coordonatorii și organizatorii Festivalului de film scurt FAO 2015 sunt: Episcopia Sloboziei și Călărașilor și Agenția de știri Lăcașuri Ortodoxe, temele din acest an fiind; “Anul omagial al misiunii parohiei şi mănăstirii azi” şi „Anul comemorativ al Sfântului Ioan Gură de Aur şi al marilor păstori de suflete din eparhii”, iar tema locală a Episcopiei Sloboziei și Călărașilor este: “Comunitățile creștin-ortodoxe – Candele aprinse în Bărăgan”.

Inscrierile în festival continuă. Sunt așteptați toți cei dornici să-și promoveze lucrările și să se afirme în rândul producătorilor de film.

PARTENERI MEDIA:

[https://www.cinefan.ro/] [https://www.radiometafora.ro/] [https://www.livecamera.ro/]

[https://www.lacasuriortodoxe.ro/] [https://www.evenimentsibiu.ro/]

[https://www.loplusradio.com/] [https://www.punctul.ro/]

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.