Ce presupune o scoala duminicala pentru adulti si copii…

In urma cu doua zile, la Sărbătoarea Înălțării Sfintei Cruci (C.Iul.), la Biserica Sfintei Fecioare din Manastirea “Noul Sinai”, în Ingușetia, s-au organizat primele clase de studiu, in cadrul unei noi scoli duminicale pentru copii și adulți, infiintata de Protopopiatul Magasskogo al Eparhiei de Mahacikala.

În zilele de sâmbătă, sunt programate cursuri pentru adulti: “Bazele Credinței Ortodoxe” și “Cultul Ortodox”.

În zilele de duminică, sunt organizate cursuri pentru copii: “Legea lui Dumnezeu”, “Catnatarea in Biserica” si altele, precum și un cerc practic, de lucru manual.

Pentru aceasta, scoala duminicala este dotata cu tot ceea ce este necesar pentru un proces de învățământ eficient, informeaza Protopopiatul.

La deschiderea scolii, Protopopul de Magasskogo, Pr. Andrei Misiura, i-a binecuvântat pe profesori și studenți, urandu-le sa aiba o activitate rodnică în lucrarea lor, spre binele Bisericii și patriei.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.