E timpul ca intreaga lume sa cunoasca povestea de pe Muntele Templului (video)

“Acest video este dedicat unei povestiri relevante pentru fiecare dintre voi”, sustine Zachi Dvira, arheolog co-director in cadrul Proiectului Muntele Templului.

“Este o povestire de semnificație universală. Este povestea Muntele Templului din Ierusalim, a antichităților îngropate în sol, și a proiectului arheologic unic de cercetare a solului”.

“Aici, evenimentele fatidice și magnifice care au avut loc, au schimbat pentru totdeauna națiunea iudaică și au avut un impact mare asupra formarii civilizației occidentale. Într-adevăr, ceea ce sa întâmplat aici se poate spune că a afectat întreaga istorie umană.

Nu putem lasa ca aceste descoperiri arheologice neprețuite sa fie trecute cu vederea sau uitate!”.

Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe va pune la dispozitie acest material video (disponibil in 17 limbi), care ne-a fost oferit de echipa implicata in Proiectul Muntele Templului.

APROPO de film: participa si tu la Festivalul FILMUL ANULUI ORTODOX – FAO 2015 sau… VOTEAZA filmele deja inscrise (click aici). [https://filmulanuluiortodox.ro/]

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.