CMS NETCreator 1.7 vine cu mai multe facilitati pentru administratorii de site-uri web

In ultimele ore, o noua versiune a sistemului de administrare de site-uri si continut, CMS NETCreator, a fost instalata si ruleaza pe site-urile Asociatiei Lacasuri Ortodoxe si Retelei Informationale a Episcopiei Sloboziei si Calarasilor, dupa cum informeaza serviciul specializat in realizarea de site-uri web [https://www.netcreator.ro] si gazduire [https://www.netcreator.us] (hosting [https://www.netcreator.us] ) NETCreator.

Ultima versiune proaspat implementata, CMS NETCreator 1.7, vine cu mai multe facilitati, dupa cum urmeaza:

– de acum administratia sistemului se va actualiza (updata) in mod automat si sigur, nemaifiind nevoie ca administratorul site-ului sa o actualizeze din administratie, la fiecare noua varianta, asa cum se intampla pana in prezent;- numarul de fisiere care compun CMS-ul NETCreator a scazut, de la 119 fisiere la… 61 de fisiere, fiind optimizate toate functiile cu care lucreaza;- dimensiunea CMS-ului NETCreator (spatiul de memorie ocupat) a scazut, de la 1.7 MB la 1.2 MB;- a fost actualizat si optimizat sistemul de editare WYSIWYG NETCreator (editor de texte) si s-au imbunatatit functiile acestuia;- a fost optimizat sistemul de administrare fisiere (File Manager);- a fost optimizat sistemul de redimensionare a imaginilor, fiind de acum, de 3 ori mai rapid;- a fost optimizat sistemul de generare a paginilor;- a fost resecurizata intreaga structura;- a fost actualizata structura administratiei, fiind de acum, complet utilizabila si din browsere mai vechi;- a fost optimizata structura bazelor de date.

In timpul actualizarii, fiecare site web a fost indisponibil si a afisat un mesaj de mentenanta. Actualizarea site-urilor a fost efectuata de voluntari ai Asociatiei Lacasuri Ortodoxe, indrumati de serviciul specializat NETCreator si a durat aproximativ 10 minute pentru fiecare site.

Noul CMS [https://www.netcreator.ro] NETCreator (Content-Management-System – Sistem de Administrare a Continutului) asigura o calitate superioara serviciilor necesare administrarii unui site, optimizare sporita in ce priveste stocarea de date si consum cu mult redus de resurse (1/600 din resursele pe care le presupun alte sisteme de administrare a continutului), viteza mult mai mare de generare a paginilor, numar cu mult redus de cereri catre baza de date, sistem automatizat de ghidare a administratorului de site, optimizare si redimensionare automata imagini etc.

Vom continua sa va tinem la curent, regulat, cu stadiul lucrărilor.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.