Pakistan: un ministru catolic este vizat de talibani

Khalil Tahir Sindhu (foto), un ministru al guvernului provinciei Punjab a Pakistanului, este un avocat care a tinut partea a numeroase victime ale legii blasfemiei. Acum, el a solicitat o intalnire cu Papa Francisc, intr-un moment in care se considera ca ar putea fi următoarea țintă a talibanilor pakistanezi.

Potrivit unei note emise de Ministerul de Interne al Pakistanului, Khalil Tahir Sindhu, care este ministrul catolic pentru drepturile omului și minorităților religioase din provincia Punjab, se afla in pericol mare.

Dar, avocatul in vârstă de 48 de ani, nu va renunta la munca lui, intr-un comentariu pentru Vatican Insider reiterand acest lucru:

“În numele lui Hristos, nu voi renunța la misiunea mea”, a spus el, inainte de a sublinia dorința de a-l intalni pe Papa Francisc.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.