Astazi, s-a lansat pe marile ecrane un nou film de animatie (video): Calatoria extraordinara a Serafimei

Astazi s-a lansat un nou desen animat (video): Calatoria extraordinara a Serafimei

Filmul a fost lansat astazi, in toate cinematografele din Rusia, conform informatiilor pe care le-am primit de la Departamentul de Informații Sinodale al Bisericii Ortodoxe Ruse.

“Pentru realizatorii filmului, a fost important sa rămâna un film secular, destinat tuturor – nu numai credincioșilor” – a spus producătorul Serghei Zernov.

“Orice subiect legat de credință, este delicat si dificil de transmis in limbaj cinematografic.

Pe de o parte, sarcina noastră a fost aceea de a păstra caracterul laic al filmului, dar, în același timp, sa vorbim despre credința, astfel încât publicul sa primeasca un impuls emotional.

Numai astfel privitorul va putea alege să creada sau nu”.

Vezi si articolele:Filmul Anului Ortodox – editia a doua, FAO 2015, isi deschide portile [https://lacasuriortodoxe.ro/comunicate/18772-filmul-anului-ortodox-editia-a-doua-fao-2015-isi-deschide-portile.html]

FAO 2015 gazduieste in competitie primele 5 productii inscrise din afara tarii [https://lacasuriortodoxe.ro/media-cinema/20259-fao-2015-gazduieste-in-competitie-primele-5-productii-inscrise-din-afara-tarii.html” target=“_blank]

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.