Amenintare extremista hindusa: pana in 2030 intreaga lume va fi hindusa!

Numind victoria alianței BJP in India, ca pe un inceput al unei “revoluții” în țară, liderul grupului hindus extremist VHP, Ashok Singhal (foto), a declarat sambata, ca până în anul 2020 India va fi o națiune hindusa.

“Am fost la Baba Ashram Sai, unde Sai Baba mi-a spus, ca până în 2020 întreaga țară va fi hindusa, iar pana in 2030 întreaga lume va fi hindusa. Simt că revoluția a început”, a declarat el, la o intalnire la care au participat Ministrul Afacerilor Externe, Sushma Swaraj, și alți funcționari de stat.

Salutând venirea la putere a guvernului Narendra Modi, acesta a spus ca victoria a pus capăt celor 800 de ani de “sclavie”.

“Aceasta nu este o mica revoluție. Aceasta nu va rămâne ceva limitat la India, ci inseamna prezenta unei noi ideologii în fața lumii”, a spus el.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.