Manifestatie de nudisti in Kenya: Sa-i aratam lui Obama diferenta dintre un barbat si o femeie!

Partidul Republican Liberty, un partid politic breton din Africa, a cerut permisiunea organizarii unei demonstrații de nudisti in Kenya, pentru a-i “arăta lui Obama diferențele dintre un bărbat și o femeie”, în semn de protest fata de legile de sustinere a homosexualitatii.

Obama se va afla în Kenya, pe 24 iulie, pentru a participa la un Summit Mondial de afaceri, iar grupul intenționează să organizeze protestul pe 22 si 23 iulie, înaintea vizitei sale.

“Manifestatia va include aproximativ 5.000 de bărbați și de femei, complet goi, acestia protestand impotriva suportului deschis și agresiv al lui Obama fata de homosexualitate”, a declarat liderul Partidului Republican Liberty, Vincent Kidala, într-o scrisoare catre administratia locala.

Grupul intenționează să prezinte 4000 de bărbați dezbracati complet și, de asemenea, 1.000 de femei nudiste.

Un grup de lideri din Kenya, inclusiv vicepreședintele William Ruto, a cerut ca Obama “sa evite sa vorbeasca despre gay” în timpul vizitei sale, conform unui raport al publicatiei africane The Star.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.