Angajatii Consulatului Tunisian din Tripoli au fost luati ostatici

Cel putin 10 angajați ai consulatului tunisian din Tripoli, Libia, au fost luati ostatici, de un grup inarmat neidentificat.

Rapoartele Ministerului de Externe Tunisian, de ieri, au condamnat actul, ca pe un atac la suveranitatea națională și o încălcare a dreptului internațional și a relatiilor diplomatice care asigură securitatea și inviolabilitatea oficiilor diplomatice și consulare.

Declarația Ministerului mai mentioneaza, conform Ansa, că toate serviciile și instituțiile statului urmăresc îndeaproape evoluția situației și participa alaturi de omologii libieni, regionali și internaționali, la actiunea de eliberare a angajaților consulari, cât mai curând posibil.

Ministerul a mai anuntat ca, tuturor cetățenilor tunisieni li s-a interzis sa mai călătoreasca in Libia, cu excepția cazurilor de necesitate extremă.

Mai puteti citi:

Alte stiri despre situatia din Tunisia [https://lacasuriortodoxe.ro/search/Tunisia.html]

Alte stiri despre situatia din Libia [https://lacasuriortodoxe.ro/search/Libia.html” target=“_blank]

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.